Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

костел св. Миколая

Вівторок, 30 липня 2019, 12:59

Костел святого Миколая у Львові відреставрують за три мільйони

костел св. Миколая

Львівська міськрада замовила за 3,1 млн грн реставрацію костелу св. Миколая  на вул. М. Грушевського, 2 у ТОВ "Дельтабуд".

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на ремонтно-реставраційні роботи колишнього костелу св. Миколая на вул. М. Грушевського, 2, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 2 липня, на нього подалися чотири учасники: ТзОВ "Еталон-Ком", ТОВ "Дельтабуд", ПП "Галицька будівельна група" та ПП "Архітектурна майстерня "Ренесанс", які запропонували здійснити усі роботи за 3 149 900 грн, 3 150 000 грн, 3 175 000 грн й 3 390 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Дельтабуд", а очікувана вартість послуг становила 3 876 352 грн.

Як вказано у закупівлі, під час реставрації у храмі відновлять фасад, віконні чверті, карнизи і колони з канелюрами.

За даними порталу YouControl, фірма ТОВ "Дельтабуд" зареєстрована з 1995 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є львів'яни Іван Ганик та Олег Костик (керівник і власник львівської будфірми ТЗОВ "Орбудсервіс"), а керівником – Ірина Паращак. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Зазначимо, костел святого Миколая є пам'яткою архітектури національного значення. Його спорудили у 1739-1745 рр. коштом Самуеля Мухавецького та Яна Яблоновського. 

Нагадаємо, ця ж фірма за 2,5 млн грн реставрує частину будинку на вул. Личаківська, 5.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.