Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміттєзвалище

Вівторок, 30 липня 2019, 14:00

На Яворівщині облаштують нове сміттєзвалище

сміттєзвалище

Новояворівська міськрада замовила облаштування нового сміттєзвалища за 29 млн грн поблизу села Залужжя.

Новояворівська міська рада оголосила закупівлю у системі ProZorro на будівництво полігону твердих побутових відходів для Новояворівська, земель Залузької сільської ради Яворівського району, яке переможець тендеру має здійснити до 31 серпня 2022 року. 

Аукціон стартує 15 серпня, а початкова вартість закупівлі становить 29 171 670 грн.

Йдеться про першу чергу будівництва, кошти на яке передбачені у місцевому та державному бюджетах.

Зазначимо, ще наприкінці 2018 року Львівська облдержадміністрація виділила Новояворівській міській раді земельну ділянку на території села Залужжя, площею 5 га, для облаштуваненя на ній полігону твердих відходів.

Нагадаємо, у лютому цього року Самбірська міськрада замовила реконструкцію місцевого сміттєзвалища за 73 млн грн у ТОВ "Вельт Капітал" зі Львова. Також ПП "Євростильбуд-реконструкція" рекультивує сміттєзвалища поблизу смт. Бориня за 14 млн грн.

Додамо, згідно з Програмою поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області на 2017-2022 роки, до 2022 року на Львівщині планують залишити лише 7 полігонів ТПВ. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.