Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Козак

Вівторок, 30 липня 2019, 14:55

Канал Козака промацують на ознаки сепаратизму

Тарас Козак

Результати перевірки каналу NewsOne на сепаратизм розглянуть на одному із засідань Нацради в найближчі тижні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала порушення під час позапланової перевірки телеканалу NewsOne в зв'язку з наміром провести телеміст з російським телеканалом Россия-1.

Під час перевірки досліджували висловлювання в передачах, що анонсували телеміст з російським телеканалом "Россия-1", і низку інших фактів, наприклад, передачі, де українців називали фашистами.

"Перевірка відбулася, нашу групу пустили на телеканал NewsOne, але акти не підписали. І зараз ми готуємо проект рішення про розгляд результатів цієї перевірки. Якщо факти порушень – розпалювання ворожнечі – підтвердяться, то я прогнозую, що будуть застосовані санкції" – запевнив член Нацради з телерадіомовлення Сергій Костинський.

Результати перевірки повинні розглянути на одному із засідань Нацради в найближчі тижні.

Нагадаємо, 9 липня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що телеканал NewsOne притягнуть до відповідальності за спробу телемосту з каналом Россия 24. Тарас Козак розкритикував заяву і заперечив свій зв'язок з російським "Промсвязьбанком" і кіпрськими компаніями.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.