Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Верланов

ФБ Верланова

Вівторок, 30 липня 2019, 16:53

Керівників обласних податкових обиратимуть через відкриті конкурси

Сергій Верланов

Нових керівників обиратимуть у зв'язку зі створенням Державної податкової служби і реорганізації Державної фіскальної служби.  

Про це повідомляє "Громадське".

Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов заявив, що в Україні проведуть конкурси на посади керівників обласних органів ДПС.  За його словами, таке рішення прийняли у зв'язку зі створенням Державної податкової служби і реорганізації Державної фіскальної служби.

"Ключові критерії відбору керівних кадрів досить чіткі і зрозумілі: бездоганна репутація, компетентність і професіоналізм, непричетність до корупції і відсутність кримінальних проваджень. Саме тому ми подали запити в правоохоронні органи про наявність розслідування, або будь-якого кримінального провадження стосовно кандидатур на керівні посади територіальних органів ДПС" – заявив Сергій Верланов.

Також він повідомив, що зараз у Державній податковій службі працює 400 осіб. Сама служба запрацює після того, як будуть створені її територіальні підрозділи, а уряд покладе на податкову функцію з адміністрування податків, забравши її у ДФС.

Нагадаємо, переможцем конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби став Сергій Верланов.

Додамо, 18 грудня 2018 року уряд вирішив реформувати ДФС, розділивши її на податкову та митну служби.

18 квітня цього року суд задовольнив позов нардепа Андрія Антонищака про зупинення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.