Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Бортнянського, 7

google.com.ua

Середа, 31 липня 2019, 16:10

У Залізничному районі Львова за 115 тисяч гривень відреставрують будинок

вул. Бортнянського, 7

Львівська міськрада замовила за 115 тис грн ремонт будинку на вул. Бортнянського, 7.

Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з поточного ремонту фасаду житлового будинку на вул. Бортнянського, 7 у Львові, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 1 серпня, а очікувана вартість послуг становить 115 000 грн.

Як вказано у закупівлі, під час ремонту виконавець повинен здійснити демонтаж дрiбних металоконструкцiй, провести штукатурення цементно-вапняним розчином стін будинку та провести грунтування фасадів й просочування антигрибковим засобом. 

У забудові вулиці вул. Бортнянського присутні класицизм, сецесія, польський конструктивізм 1930-х років, радянський функціоналізм 1950-х – 1960-х років, сучасна житлова забудова. Декілька будинків є пам'ятками архітектури місцевого значення.

Нагадаємо, також Львівська міськрада замовила за 3,1 млн грн реставрацію костелу св. Миколая  на вул. М. Грушевського, 2 у ТОВ "Дельтабуд".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.