Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

Четвер, 1 серпня 2019, 14:30

Мальський обігріє Новояворівськ та Новий Роздол магією людського тепла

Маркіян Мальський

На думку Львівської ОДА Галичина готова до опалювального сезону на 60 відсотків.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 1 серпня, під час селекторної наради щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020 голова Львівської ОДА Маркіян Мальський взяв на контроль питання підготовки до опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі. 

"Ми провели зустрічі з усіма учасниками цього процесу. Учора та позавчора ми, безпосередньо, відвідали ТЕЦ. Є частина людей, яка саботує даний процес, але ми й надалі працюємо над відновленням діяльності. Станом на сьогодні, можна стверджувати що на Новороздільській та Новояровіській ТЕЦ на 67% та 70% відповідно здійснені роботи. У нас є відповідні робочі групи. Ми активно працюємо і доповідаємо про хід відновлення та маємо план, яким чином діяти. Ця ситуація – пріоритетна для нас та перебуває на моєму особистому контролі" – повідомив Маркіян Мальський.

Загалом за інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, у межах підготовки до опалювального сезону 2019/20 років, у Львівській області виконали запланованих заходів на 60%.

У сфері теплопостачання підготували 780 котелень, замінили 6,38 км теплових мереж.

11 262  будинки підготували у житловому фонді Львівської області. Здійснили ремонт покрівель у 1629 будинках, а також підготували 1437 об'єктів соціально-культурного призначення. Окрім того, у сфері водопостачання здійснили ремонт та заміну – 17,2 км водопровідних мереж та 6,1 км каналізаційних мереж.

З метою перевірки стану та якості виконання робіт з підготовки до опалювального сезону 2019/20 років, з 12 серпня департамент розробив графік виїздних перевірок.

Нагадаємо, у вівторок голова Львівської ОДА попросив розробити запасний план дій, якщо Новояворівська та Новорозділька ТЕЦ не підготуються до опалювалього сезону та знайти запасну ТЕЦ, яка обслуговуватиме ці райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.