Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Четвер, 1 серпня 2019, 16:51

Мецената Кошулинського оштрафують за податковий хвіст

Руслан Кошулинський

У підприємця, який фінансував на президентських виборах Руслана Кошулинського, конфіскують 190 тис. грн.    

"Факт вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 212-15 КУпАП, а саме надання добровільного внеску двічі по 95 тис. грн до виборчого фонду кандидата на пост Президента України з порушенням встановленого законом порядку надання внеску, виявили за результатами аналізу фінансового звіту про надходження і використання коштів виборчого фонду кандидата на пост президента України Руслана Кошулинського" – йдеться у повідомленні.

В НАЗК наголосили, що не допускається здійснення внесків на підтримку політичних партій фізичними та юридичними особами, які мають непогашений податковий борг.
 
Нагадаємо, 22 січня ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у президенти. Руслан Кошулинський витратив майже 16 млн грн на передвиборчу кампанію. Левову частку коштів складають внески партії у розмірі 6,5 млн грн та фізичних осіб у розмірі 9,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.