Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Вівторок, 26 березня 2019, 11:42

Кошулинський витратив майже 16 мільйонів гривень на передвиборчу кампанію

Руслан Кошулинський

Левову частку коштів складають внески партії у розмірі 6,5 млн грн та фізичних осіб у розмірі 9,3 млн грн.

Згідно з оприлюдненим фінансовим звітом на сайті Центральної виборчої комісії, розмір виборчого фонду кандидата у президенти України від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського склав майже 16 млн грн.

Партія у виборчий фонд надала близько 6,5 млн грн. Тим часом, як Кошулинський взагалі не надав коштів у свій виборчий фонд.

Левову частку фінансування фонду склали добровільні внески від фізичних осіб у розмірі 9,3 млн грн. Жодна юридична особа не профінансувала виборчий фонд кандидата від "Свободи".

Серед людей, які зробили найбільші внески у виборчий фонд Кошулинського, є:

1) колишній член ВО "Свобода" та екс-народний депутат України Черняков Валерій Вікторович – 148 000 грн;

2) приватний підприємець та адвокат Андрєєв Сергій Вікторович – 148 000 грн;

3) приватний підприємець (займається виробництвом меблів) Білоусова Юлія Сергіївна – 148,000 грн;

4) член ВО "Свобода" Самагальский Яромир Мирославович – 130,000 грн;

5) Осауленко Дарія Ігорівна – 145 000 грн.

Також, згідно з наданою документацією, Кошулинський повернув 37 710 грн добровільних внесків, відповідно до ч.6 ст.43 Закону України "Про вибори президента в Україні".

Нагадаємо, Руслан Кошулинський заявив, що його не підтримує жоден телеканал, так як в націоналістів немає власних ЗМІ і вони збирають кошти на вибори "від хати до хати".

Також відомо, що 22 січня ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у президенти. На Львівщині його представляють 12 довірених осіб.

В січні привітання з новорічними святами Кошулинського та ВО "Свобода" зафіксували на телеканалах NewsOne та "112 Україна", які належать народному депутату з Опозиційноого блоку Тарасу Козаку. На думку кандидата, це “чи не єдина можливість донести нашу позицію до виборців".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.