Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Четвер, 21 лютого 2019, 13:00

Кошулинський вважає NewsOne та 112 єдиним джерелом інформації про націоналістів

Руслан Кошулинський

Руслан Кошулинський прокоментував свою присутність на екранах телеканалів NewsOne та "112 Україна".

Про це розповів Руслан Кошулинський у інтерв'ю "Українській правді".

Вперше привітання з новорічними святами Кошулинського та ВО "Свобода" зафіксували на телеканалах NewsOne та "112 Україна", які належать народному депутату з Опозиційноого блоку Тарасу Козаку.

"Не можу сказати. Хто взяв – той взяв, напевно. Хто не взяв – той не взяв. Наскільки знаю, це було вітання націоналістів, що було розміщене на NewsOne, на "112 каналі", на ZIK, на "24 каналі" та на регіональних каналах. Усі витрачені на це кошти будуть відображені у звіті" – прокоментував Руслан Кошулинський.

Додамо, 15 січня  Кошулинський з'явився в ефірі "112 Україна", де він розказав про основні аспекти його бачення конфлікту з РФ та закликав боротися з російським олігархатом в Україні.

За його словами, коли Верховна Рада рекомендувала РНБО запровадити санкції проти цих каналів, то 5 нардепів з ВО "Свобода" підтримали це рішення, проте свободівці продовжують з'являтися на цих телеканалах, тому що "це чи не єдина можливість донести нашу позицію до виборців".

"Після голосування за цю постанову був період, коли нас не запрошували на ці телеканали. Але коли канали почали нас запрошувати з фразою "нам потрібна патріотична опозиція для балансу думок", наші депутати почали ходити на ці канали. І будуть ходити, тому що це чи не єдина можливість донести нашу позицію до виборців" – додав Руслан Кошулинський. 

Нагадаємо, у жовтні 2018 року ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського. У підтримку його кандидатури на наступних президентських виборах виступили також "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14". Натомість "Національний Корпус" обурився маркуванням Руслана Кошулинського як єдиного кандидата від націоналістичного табору.

Додамо, 22 січня ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у президенти.

Нещодавно "Варіанти" підготували матеріал про життєвий шлях Кошулинського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.