Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитяча лікарня

ФБ Нейрохірургія МДКЛ

Четвер, 1 серпня 2019, 17:08

У Львівській дитячій лікарні модернізували обладнання для новонароджених

Дитяча лікарня

У відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні модернізували кисневу систему для реанімації новонароджених.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові в рамках проєкту–переможця Громадського бюджету 2018 року "Модернізація кисневої системи для реанімації новонароджених у відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні" закупили та встановили 17 консолей лікувальних газів на суму 499 970 грн.

"Медичні консолі – це ергономічне, економічне рішення з постачання медичними газами, такими як стиснене повітря, вакуум та кисень, а також електроживлення. Лише лічені секунди у нас йдуть на підключення надзвичайно потужного обладнання, яке дає можливість нам якісно та швидко лікувати наших маленьких немовлят", – зазначила авторка проєкту Галина Коваленко .

За словами начальника відділу громадського партнерства Ореста Файфурки, завдяки модернізації кисневої системи новонароджені зможуть швидше та якісніше отримувати необхідну допомогу. Загалом, на 2019 рік запланували реалізувати 54 проєкти-переможці Громадського бюджету 2018 року на суму 38 млн грн.

Нагадаємо, Андрій Садовий виділив понад 2 млн грн на медичне обладнання для дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

Загалом, в рамках проекту "Громадський бюджет" планують реконструювати вулицю Орлика і облаштувати благостурій біля дитячої лікарні. 

Також до 15 вересня триває подача документів на Громадський бюджет Львова-2019.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.