Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 2 серпня 2019, 11:51

Садовий благословив Гал-Експо на проведення виставки у Львові

Андрій Садовий

ПАТ "Гал-Експо" організовує 3-7 жовтня виставку-ярмарок Львівський товаровиробник.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про організацію та проведення виставки-ярмарку "Львівський товаровиробник". Про це передає кореспондент Варіантів.

Виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник", яку організовує ПАТ "Гал-Експо", проходитиме з 3 до 7 жовтня у Львові в приміщенні Львівського палацу мистецтв на вул. М. Коперника, 17.

Організатор виставки-ярмарку повинен забезпечити дотримання санітарних норм допустимого шуму та надання невідкладної медичної допомоги під час проведення заходу.

Також ПАТ "Гал-Експо" зобов’язане здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, не здійснювати торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме львівська поліція.

Натомість міськрада Львова має встановити у місті рекламні матеріали - інформацією про проведення заходу: 10 білбордів, розміром 3х6 метрів, та 10 сітілайтів, починаючи з 2 серпня й завершуючи 5 жовтня.

За даними порталу YouControl, ПАТ "Гал-Експо" зареєстроване з 1994 року у Львові, займається організуванням конгресів і торговельних виставок. Кінцевим власником товариства є львів'янин Олександр Шеховцов, а всього фірма налічує 14 акціонерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.