Окрім цього, одна з львів'янок принесла візуалізацію попередніх варіантів забудови й наголосила, що перші дозвільні документи на проектування були видані 2016 року, згідно з якими планували звести у цьому місці 2-поверховий будинок, який вписувався у наявний історичний ареал.

Згодом проект розширили до 4 поверхів з мансардою, а остаточний проект передбачає узагалі зведення 6-поверхового будинку. Згідно з останнім варіантом, нова будівля матиме 24 метри висоти, що на 10 метрів перевищує висоту сусідніх будинків, саме тому львів’яни й протестують проти цього будівництва.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Княжий Холл" зареєстроване з 2017 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевою власницею фірми є львівянка Марія Малецюх, а сама фірма є правонаступницею ТзДВ "Львівавтозапчастина", що знаходиться за цією ж адресою на вул. Городоцькій, 64 й власницею цього підприємства також є Марія Малецюх.

Додамо, на вул. Городоцькій, 64 за проектом інженера Г. Заремби було збудовано корпуси фабрики сільськогосподарських машин акційного товариства Гофгерр-Шранц-Клейтон-Шуттлеворт. За радянських часів її перетворили на завод автотракторних запчастин. Завод давно вже не працює.