Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Субота, 3 серпня 2019, 18:33

Зеленський хоче провести міжнародний медичний форум у Трускавці

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський запропонував обрати Трускавець містом для проведення Global Healthcare Travel Council у 2020 році.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Cьогодні президент Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Трускавець, де відвідав нараду з питань розвитку медичного туризму у місті. Зокрема, під час неї він запропонував скласти перелік країн, з якими можна було б скасувати візовий режим задля розвитку медичного туризму.

"Ми можемо скласти перелік країн, громадяни яких часто приїжджають до України на лікування, з тим, щоб скасувати для них візовий режим. Особливо це стосується тих країн, громадяни яких зазвичай сюди приїжджають на лікування і оздоровлення і відчувають ці перепони у перетині кордону", – запропонував президент.

Окрім того, у відповідь на пропозицію президентки Асоціації медичного туризму України Віолетти Янишевської щодо проведення Global Healthcare Travel Council у 2020 році в Києві Зеленський закликав обрати місцем проведення Трускавець.

Янишевська у відповідь закликала президента фінансово підтримати проведення форуму.

"Немає такої успішної країни у сфері в'їзного медичного туризму, яка не отримувала б фінансову, або іншу підтримку держави", – заявила вона.

Зеленський погодився пітримати ідею, однак також зауважив, що з України їдуть лікуватися утричі більше людей, аніж до України.

Нагадаємо, вчора Зеленський заявив, що підпише заяву про звільнення Андрія Богдана лише після його лажання на посаді керівника Офісу президента. 

Додамо, 22 липня президент видав указ про стимулювання економічного та туристичного розвитку Карпат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.