Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. П. Дорошенка, 8

google.com.ua

Понеділок, 12 серпня 2019, 14:00

Садовий продав приміщення на вулиці Дорошенка у Львові за мільйон гривень

вул. П. Дорошенка, 8

Львівська міськрада продала приміщення на вул. П. Дорошенка, 8 за 1 млн грн львівській фінансовій фірмі. 

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. П. Дорошенка, 8 у Львові, загальною площею 20,1 кв.м.

Аукціон стартував 12 серпня, участь у ньому взяли ТзОВ "Пік Фінанс" та ТОВ "ФК "Інвест Хаус", які запропонували за нерухомість 710 123 грн й 1 000 999 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "ФК "Інвест Хаус", а початкова вартість приміщення становила 577 800 грн.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Поруч знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, відділення банків, кафе-бари, ресторани, магазини, Львівський інститут банківської справи, Кулінарна студія Крива липа, Музей етнографії та художнього промислу.

За даними порталу YouControl, ТОВ "ФК "Інвест Хаус" зареєстроване з 2017 року у Львові, займається наданням фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення). Кінцевим бенефіціарним власником фірми є мешканка села Старий Яричів Кам'янка-Бузького району Ірина Бобир (керівник ТОВ "Лемберг парк" та ТОВ "Спетл"), також засновником підприємства є ТзОВ "Альфео" (Бориспіль, Київська область), що займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування.

Керіником фірми ТОВ "ФК "Інвест Хаус"є Лариса С'єдіна. Розмір статутного капіталу підприємства становить 8 000 000 грн.

Нагадаємо, Львівська міськрада також продає приміщення на вул. П. Дорошенка, 6 та 8 за 52 млн грн.

А у вересні 2018 року ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" купив на аукціоні за 16 млн грн будинок на вул. П. Дорошенка, 37, першими власниками якого була родина Бачевських. Власником ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" є підприємець і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.