Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автобуси

Середа, 14 серпня 2019, 10:15

Маршрут №52 продовжили до автостанції Західна

автобуси

На маршруті працюватимуть низькопідлогові автобуси з інтервало руху 10 хвилин.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З вересня автобусний маршрут № 52 курсуватиме по вул. Варшавська – пр. Чорновола і до АС "Західна", що на вулиці Городоцькій. На маршруті курсуватимуть низькопідлогові автобуси. 

"Низькопідлоговий транспорт по вул. Городоцька не курсує. Була ідея, щоб низькопідлогові автобуси курсували на маршруті № 28. Але частині мешканців це не сподобалося, оскільки потрібно було трохи відкоригувати маршрут. Тому прийняли рішення, щоб з вересня маршрут № 52 курсував по вул. Городоцька (до АС "Західна"), пр. Чорновола – вул. Варшавська" – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

За його словами на цьому маршруті працюватимуть низькопідлогові автобуси в достатньої кількості для забезпечення інтервалу руху біля 10 хвилин. А 28 маршрут лишиться без змін.

Зазначимо, автобусний маршрут № 52 обслуговує ЛК АТП № 1. Станом на зараз маршрут курсує від АС "Західна" до пл. Різні.

Нагадаємо, 12 березня 2019 року, депутати Львівської міськради підтримали електронну петицію з вимогою вирішити проблеми мешканців, які добираються маршрутками зі Львова у Рудно та запустити новий маршрут №28А.

Додамо, міськрада скерувала листа до ОДА для погодження запуску нового маршруту № 28А до смт. Рудно, з новими низькопідлоговими автобусами.

Зазначимо, у лютому цього року для покращання транспортного сполучення із Рудно міськрада пропонувала продовжити маршрут № 52 до Рудно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.