Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 14 серпня 2019, 12:15

Львівський псевдо-мінер відібрав у дитини велосипед на якому поїхав грабувати магазин

львівська поліція

На Левандівці 22-річний львів'янин насильно відібрав велосипед у 10-річного хлопчика а згодом погрожуючи продавчині ножем, вкрав товар з магазину.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

13 серпня у Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення від 41-річного львів’янина про те, що близько 19:30 на вулиці Роксолани у Львові невідомий зловмисник, застосувавши насильство, відібрав у його десятирічного сина велосипед "Аванті" та втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Близько 20:00 години у поліцію надійшло інше повідомлення від продавця одного з магазинів, розташованого на вулиці Залізничній у Львові, про чоловіка, котрий, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів товаром з прилавку та намагався втекти.

На місці події працювали наряд Управління поліції охорони та слідчо-оперативна група. Поліцейські спільно з небайдужими громадянами, затримали зловмисника.

За цим фактом також відкрито кримінальне провадження за розбій. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 22-річний львів’янин, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за неправдиві повідомлення про замінування.

Під час перевірки поліцейські виявили на місці події велосипед, яким затриманий приїхав на місце скоєння злочину – той самий "Аванті", який він відібрав у малолітнього хлопчика на вулиці Роксолани.

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводяться досудові розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.