Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Четвер, 15 серпня 2019, 16:59

Львівські перевізники просять Зеленського розібратися із пасажирськими перевезеннями

Володимир Зеленський

Перевізники Львова та області надіслали лист до Володимира Зеленського у якому просять його вирішити проблеми у сфері пасажирських перевезень.

Про це повідомиляє ГО "Асоціація перевізників Львівщини".

Перевізники Львівщини, Львівська обласна організація роботодавців автомобільного транспорту "Укравтотранс-Львів" та Львівське обласне відділення ГО "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" надіслали відкритий лист до президента України Володимира Зеленського з вимогою приділити увагу пасажирському автомобільному транспорту.

Як йдеться у зверненні, це рішення виникло через наявність проблем у галузі, які десятиріччями не вирішуються: "Продовження старої політики "залишкового принципу" до галузі неминуче приведе до поступової руйнації галузі".

Також перевізники звертаються до всіх представників галузі пасажирських перевезень України підтримати цю ініціативу і скерувати аналогічні звернення до президента України від своїх регіонів.

Нагадаємо, у червні у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.