Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

П'ятниця, 16 серпня 2019, 10:55

Через сильні опади на Львівщині підтопило 11 житлових будинків та підвал будівлі Укрпошти

негода на Львівщині

Загалом за 15 серпня рятувальники відкачали з підтоплених ділянок 945 куб.м води.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

В зв’язку із опадами на території Львівської області, що пройшли протягом 13 - 14 серпня відбулось підняття поверхневого стоку. Станом на 15 серпня у м. Дрогобич та м. Борислав підтопило 5 житлових будинків та підвал будівлі Укрпошти.

Крім того в м. Дрогобич підтоплено житлові будинки на вул. Старий Ставок, 3 та на вул. В.Великого, 26. Рятувальники загалом відкачали 740 куб.м води. Також на вул. Самбірська, 21 підтоплено підвал трьохповерхового житлового будинку, рівень води становив 150 см. Тут за допомогою мотопомпи відкачано 80 куб.м води.

В м. Борислав підтоплено підвали 2-ох житлових будинків на вул. Грушевського, 34 (рівень води 80 см), на вул. Грушевського, 45 (рівень води 40 см) та підвальні приміщення Бориславського відділення поштового зв'язку відділення поштового зв’язку на вул. Д.Галицького, 34 (рівень води 130 см). Рятуальники відкачали відкачано 125 куб.м води.

Для ліквідації наслідків негоди залучили 14 чоловік особового складу, 3 одиниці спецтехніки та 3 мотопомпи. Загалом за 15 серпня відкачали 945 куб.м води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.