Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кінострічка

П'ятниця, 16 серпня 2019, 12:45

У Львові проведуть конкурс кінопроектів

кінострічка

На проведення конкурсу з бюджету міста бередбачили 215 тисяч гривень.

Сьогодні, 16 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив положення про конкурс кінопроектів Львівської кінокомісії.

Конкурс проводять з метою пожвавлення процесів кіновиробництва у регіоні через надання фінансової підтримки з міського бюджету м. Львова на реалізацію проектів ігрових, документальних, експериментальних та анімаційних фільмів шляхом проведення відкритого конкурсного відбору.

Головним організатором конкурсу є міський Палац культури імені Гната Хоткевича.

Конкурс проходитиме в декілька етапів. Спершу оголосять терміни прийому заяв на участь у конкурсі. Комісія попередньо оцінюватиме подані кінопроекти та визначить, які з них заслуговують публічного представлення. На наступному етапі учасники представлятимуть свої роботи за якими комісія обере перможців.

З міського бюджету на проведення конкурсу бередбачили 215 тисяч гривень. Конкурсна комісія розподілить кошти між учасниками, які отримали найвищу кількість балів за результатами оцінки, але не більше ніж 50 тисяч гривень на один кінопроект.

Контроль за виконанням рішення поклали на заступника міського
голови з питань розвитку Андрія Москаленка.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.