Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

П'ятниця, 16 серпня 2019, 15:25

Міськрада заплатить Буську 500 тисяч за прийом львівського сміття

львівське сміття

Буська міськрада отримала від Львова 532 тис. грн. субвенції згідно з програмою відшкодування додаткових витрат на вивезення відходів.

Сьогодні, 16 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради згідно з програмою відшкодування додаткових витрат на вивезення твердих побутових надав субвенцію Буській міській.

"Надати субвенцію Буській міській раді на соціально-економічний
розвиток території в сумі 532 170 грнивень" – йдеться у повідомленні.

Нагдаємо, у вересні 2017 року Буська міськрада провела закупівлю на реконструкцію сміттєзвалища у селі Вербляни вартістю 495 тис грн.

Додамо, в лютому цього року Львівська ОДА зекономила 155 млн грн на вивезенні сміття зі Львова. Львівська ОДА вивозила сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом 2018 року міська рада виділила Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, а у 2019 році – львівські депутати передбачили у бюджеті ще 300 млн грн на вивіз сміття зі Львова.

Зазначимо, з 1 липня 2019 року повноваження з вивозу твердих побутових відходів повернулись від Львівської ОДА до міської ради Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.