Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

Четвер, 22 серпня 2019, 15:33

Нафтогаз дозволив українцям закупити газ для опалювального сезону за літньою ціною

опалювальний сезон

У вересні побутові споживачі можуть придбати до 25 тисяч кубів газу за літньою ціною газ для використання взимку.

Про це повідомляє прес-служба НАК Нафтогаз.

Нафтогаз запустив у рамках акції "ТвояEнергонезалежність" можливість для побутових споживачів придбати газ у вересні за "літньою" ціною і використати його протягом опалювального сезону.

"Ціна газу для населення за минулі п’ять місяців знизилася на 25%. Зараз вона нижча, ніж рік тому. Є ризик, що зимою газ подорожчає, бо на нього збільшується попит. Багато наших комерційних клієнтів вже зафіксували свої витрати на газ, передплативши бажані обсяги. Тепер така можливість є і у побутових споживачів", – наголосив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Зокрема, побутовий споживач зможе закупити на цих умовах до 25 тисяч куб.м газу, що є достатнім для забезпечення потреб із опалення житла протягом усієї зими.

Скористатися пропозицією можна буде до 25 вересня, а відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам в рамках цієї акції складає 4874,42 грн за тисячу куб.м (без ПДВ та вартості транспортування і розподілу).

Нагадаємо, уряд зобов’язав НАК Нафтогаз у серпні знизити ціну на газ для населення ще на 265 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.