Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Квурт

прес-служба Винниківської міськради

П'ятниця, 23 серпня 2019, 15:42

Богдан Тихолоз став почесним громадянином Винників

Володимир Квурт

Міський голова Винників Володимир Квурт вручив звання "Почесний громадянин міста Винники" 10 особам, зокрема Богдану Тихолозу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні Винниківська міська рада прийняла рішення про вручення звання "Почесний громадянин міста Винники" 10 особам.

Зокрема звання "Почесний винниківчанин" отримали боксер, призер Олімпійських ігор 2000 року та колишній чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії у версії WBA Андрій Котельник і літературознавець, директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Богдан Тихолоз.

Окрім того, звання "Почесний довгожитель" отримали Євгенія Бульба, Ярослава Бобків, Марія Пивовар та Антоніна Сус, а звання "Гордість міста" – українська письменниця Ярина Каторож, борець, майстер спорту міжнародного класу Юрій Ідзінський, Андрій Мельник, який отримав 200 балів на ЗНО з біології та мотогонщик Олег Крук.

Міський голова Винників Володимир Квурт запрошував номінантів до трибуни для вітального слова, а після цього вручив їм квіти, нагороду та подарунковий пакет.

Нагадаємо, 2 березня 2017 року доцент кафедри теорії і практики журналістики ЛНУ ім. І. Франка Богдан Тихолоз переміг у конкурсі на посаду директора музею Івана Франка у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.