Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Дорошенка, 6 і 8

google.com.ua

П'ятниця, 23 серпня 2019, 15:43

У Львові вдвічі зменшили вартість приміщення у пам'ятці архітектури на Дорошенка

вул. Дорошенка, 6 і 8

Львівська міськрада продає за 26 млн грн приміщення на вул. П. Дорошенка, 6 та 8, початкова вартість якого становить 52 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення підвалу, першого та другого поверхів на вул. П. Дорошенка, 6 та 8 у Львові, загальною площею 933,5 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 12 серпня, становила 52 403 040 грн, однак її зменшили до 26 201 520 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартує 4 вересня.

Закупівля складається із прииміщень другого поверху, загальною площею 312,9 кв.м, на вул. П.Дорошенка, 6 та приміщень першого і другого поверхів, загальною площею 620,6 кв.м, на вул. П. Дорошенка, 8.

Обидва триповерхові будинки, у якому знаходиться приміщення, розташовані в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Будинок на вул. Дорошенка, 6 є пам'яткою архітектури місцевого значення й зведений у 1840-1850 роках за проектом архітектора Альфреда Каменобродського, а у 1893 році тут добудували флігелі.

За брамою цієї будівлі в стилі бідермаєр починається проїзд Крива Липа, колишній Пасаж Гаусмана.

Нагадаємо, у вересні 2018 року ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" купив на аукціоні за 16 млн грн будинок на вул. П. Дорошенка, 37, першими власниками якого була родина Бачевських. Власником ТзОВ "Холдинг "Гранд Готель" є підприємець і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський

Додамо, раніше міськрада продала приміщення на вул. Городоцька, 45 за 573 тис грн Назару Качору, який до цього вже придбав приміщення у будинку на вул. Стецька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.