Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Замарстинівська, 41

google.com.ua

Четвер, 5 вересня 2019, 15:13

На Замарстинівській за два мільйони гривень продають комунальне приміщення

вул. Замарстинівська, 41

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Замарстинівська, 41 у Львові, загальною площею 175,2 кв.м. Аукціон стартує 24 вересня, а початкова вартість приміщення становить 1 767 360 грн. Закупівля складається із двох нежитлових приміщень, площею 130,6 кв.м та 44,6 кв.м, а приміщення розташовані в Шевченківському районі Львова. Додамо, у грудняі 2018 році виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив добудувати верхні поверхи до будинку на вул. Замарстинівській, 41 під офіси та торгівельні приміщення.  

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Замарстинівська, 41 у Львові, загальною площею 175,2 кв.м.

Аукціон стартує 24 вересня, а початкова вартість приміщення становить 1 767 360 грн.

Закупівля складається із двох нежитлових приміщень, площею 130,6 кв.м та 44,6 кв.м, а приміщення розташовані в Шевченківському районі Львова.

Додамо, у грудняі 2018 році виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив добудувати верхні поверхи до будинку на вул. Замарстинівській, 41 під офіси та торгівельні приміщення.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.