Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісів

Вівторок, 27 серпня 2019, 11:22

На Львівщині підпалили авто лісника, який двічі спіймав на незаконій рубці депутата місцевої ради

вирубка лісів

Серед ночі автомобіль працівника лісової охорони Бродівського лісгоспу облили горючою речовиною і спробували підпалити.

Про це сьогодні під час апаратної нараді y Львівській ОДА доповів начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

За його словами останім часом частішають випадки погроз працівникам лісової охорони. Останній випадок трапився вночі з 4 на 5 серпня, коли інженеру охорони захисту Бродівського лісгоспу облили горючою речовиною автомобіль і спробували його підпалити.

"Врятувало те, що цей працівник в той момент не спав і разом з сусідами погасили своєчасно цю пожежу" – повідомив Анатолій Дейнека.

Причиної пожежі чиновник назвав погрози від порушників, які здійснюють незаконну вирубку лісів на території Львівської області.

"Цей працівкник в минулому році на місці вчинення незаконної рубки впіймав депутата місцевої ради Бродіскього району громадянина В. Крім того 25 березня цього року повторно цього ж депутата знову впіймали на незаконній рубці на автомобілі ВАС 452 з бензопилою та сокирами" – додав Анатолій Дейнека.

Порушника доставили в Бродівський відділ поліції та відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, на Львівщині за вирубку лісу до відповідальності притягнули близько шістдесяти посадовців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.