Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велосипедист у Львові

Середа, 28 серпня 2019, 15:47

Для львівських велосипедистів розробили окремий додаток у Google Maps

велосипедист у Львові

Google Maps запровадила функцію, що дозволяє побудувати маршрут для велосипедистів.

Про це повідомляє Payspace Magazine.

Компанія Google додала нові функцій в свій додаток Google Maps. Зокрема,  користувачі можуть скласти оптимальний маршрут для пересування на велосипеді, а також в додатку можна побудувати комбінований маршрут з використанням декількох видів транспорту.

Google розробив нові функції для того, щоб зробити додаток зручнішим для приміських і транзитних поїздок, а для того, щоб скористатися новими функціями, потрібно у вкладці "Транзит" вказати маршрут з точки А в точку Б й користувач отримає детальний опис маршруту на кожному етапі.

Також буде вказана ціна поїздки, роздільне і загальний час перебування в дорозі, розклад транспорту. А для велосипедистів при побудові маршруту буде враховуватися наявність велосипедних доріжок.

Наразі обидві функції доступні для користувачів IOS, натомість велосипедисти, які користуються Android, поки що не можуть нею скористатися.

Нагадаємо, у 2017 році Варіанти проаналізували ситуацію, яка склалася у Львові між пішоходами та велосипедистами, у статті "Неписані правила для велосипедистів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.