Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

День жалоби

Четвер, 29 серпня 2019, 11:34

На Львівщині оголосили жалобу за загиблими через обвал будинку в Дрогобичі

День жалоби

Внаслідок обвалу будинку в Дрогобичі загинуло 8 людей, ще 7 потрапили до лікарень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська облдержадміністрація оголосила дводенну жалобу за загиблими через обвал будинку в Дрогобичі, внаслідок чого загинули 8 людей, а 7 з травмами госпіталізували до лікарень.

Днями жалоби оголошені 29 та 30 серпня.

На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території Львівської області закликають приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій на території усієї області.

Крім цього, рекомендується обмежити проведення розважально-концертних заходів.

Нагадаємо, вчора вночі у будинку на вул. Грушевського, 101/1 у Дрогобичі трапився обвал підїзду з першого по четвертий поверх. Внаслідок цього загинули 8 людей, а 7 осіб з травмами госпіталізували у лікарню. 

Львівська поліція відкрила два кримінальні провадження через обвал та затримали двох працівників КП "Управитель ЖЕО", яке опікувалося будинком, однак основну причину трагедії вони не назвали.

Також президент Володимир Зеленський анонсував проведення новим урядом аудиту всіх житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.