Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліклініка №6 у Львові

Четвер, 29 серпня 2019, 15:13

У лікарнях та полікніках Львова можуть з'явитися кафе

поліклініка №6 у Львові

Мінрегіон ініціює облаштування сучасних кафе у медичних закладах.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні у чинних будівельних нормах щодо ресторанів та кафе, а також щодо медичних установ є лише деякі загальні вимоги до проектування їдалень при цих закладах. Крім того, вони є дуже застарілими. Ми хочемо врегулювати це питання та взагалі запроваджувати нову сучасну культуру в державних та інших установах" – наголосив Лев Парцхаладзе.

За його словами, практика влаштування сучасних та просторих кафе у медичних закладах широко розповсюджена у багатьох країнах Європи та світу.

Згідно з результатами опитування, яке міністр провів на своїй сторінці у Facebook, багато українців наголосили, що такі кафе будуть зручними й для пацієнтів, які перебувають на стаціонарі – вони можуть харчуватися самостійно, для працівників медзакладів й для звичайних відвідувачів.

Нагадаємо, Мінрегіон також ініціює створення у закладах харчування спеціально обладнані ігрові куточки для дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.