Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

європейський діалог

Прес-реліз,   Вівторок, 3 вересня 2019, 11:20

У Львові польські та українські експерти поділяться досвідом розробки стратегічних планів місцевих громад

європейський діалог

5-6 вересня у Львові відбудеться заключна конференції українсько-полського проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної та Західної України».

Метою конференції є мотивація влади та жителів територіальних громад спільно працювати над стратегічним розвитком своєї території. Під час події будуть представлені результати втіленого проекту, а учасники (в т.ч. представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та експерти з різних куточків України і Польщі) поділяться здобутим досвідом.

Конференція стане нагодою для популяризації дієвих прикладів впровадження партиципаційної моделі стратегічного планування, напрацьованих територіальними громадами, які взяли участь у проекті.  Захід також створить чудову можливість для ознайомлення з польським досвідом трансформації державного устрою. У дводенному форумі візьмуть участь більше 110 представників регіонів України та іноземних держав.

До участі у конференції серед інших запрошені директор Департаменту cпівпраці у сфері розвитку МЗС Республіки Польща Гжегож Корчинський та радник Міністра, закордонних справ Польщі  Барбара Міхаловська.

Проект реалізований у 2018-2019 рр.Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща) за участі регіональних партнерів в Україні:  ГО “Європейський діалог” (Львів), “Творчий центр ТЦК” (Київ),  Сіверський інститут регіональних досліджень (Чернігів), Бюро аналізу політики (Суми),  Благодійна оргіназація “Фонд регіонального та місцевого розвитку “Синергія” (Полтава). Фінансувався проект в рамках програми у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Загальна мета проекту полягала на зміцненні спроможності місцевої влади і громадських організації 20 територіальних громад України у галузі стратегічного планування за партисипативною моделлю фонду FRDL.

Місце  проведення заходу: Готель Дністер, вул. Матейка, 6.

Контактна особа-Ігор Каспрук –виконавчий директор ГО «Європейський діалог»

e-mail: igor@dialog.lviv.ua, мобільний тел. + 380 50 370 3103

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.