Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Середа, 4 вересня 2019, 14:22

На Сихові місцева мешканка давала пити алкоголь 6-річній дитині

Сихів

Поліцейські у Сихівському районі затримали жінку, яка розпивала алкоголь і заставляла пити свою дитину.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні сихівчанка повідомила патрульним, що стала свідком того, як нетвереза мама на дитячому майданчику, що на проспекті Червоної Калини, розпиває сама алкоголь і спонукає до цього 6-річну дитину. За її словами, це тривало близько 2 годин.

Патрульні негайно прибули на місце події і побачили жінку, яка сиділа на дитячому майданчику. Вона почала поводитися агресивно, намагалася вдарити поліцейського. Жінку затримали. Поруч лежали 2 пляшки з-під алкоголю: одна порожня, інша надпита.

Зі слів очевидців, місцева 39-річна жінка неодноразово давала дитині вживати алкогольні напої. 6-річна дівчинка підтвердила цю інформацію. Небайдужі громадяни напоїли дитину гарячим чаєм та дали сухий одяг. Патрульні зв’язалися з батьком дитини, а також, зателефонували в центр безоплатної правової допомоги.

На маму у відділку поліції склали протокол затримання та винесли постанову за ч.1 ст.178 КУпАП (Розпивання алкоголю в заборонених місцях). Далі справу передали працівникам ювенальної превенції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.