Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Віконський

Середа, 4 вересня 2019, 17:42

Віконський на власні очі побачив гаплик кар'єри в 2015 році

Василь Віконський

Новий очільник поліції Львівщини розповів про провальний перебіг його переатестації під час реформи правоохоронної системи.

Під час реформи правоохоронної системи новий начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області не пройшов переатестацію, однак через суд він поновився на посаді.

"В 2015 році мене призначали на посаду заступника начальника головного управління, а весь період часу будучи заступником я проводив на полігоні в Івано-Франківську. Це теж мій напрямок, бо заступник по організації безпеки це той самий підбір воїнів, їх навчання та відповідальність перед громадою за їх повернення додому. Дали команду їхати на переатестацію і я поїхав" – заявив Василь Віконський.

 

Як пояснив новий начальник поліції Львівщини під час переатестації він набрав 30 балів із 60 потрібних саме через те, що більшість часу він перебува на полігоні і не зміг відповісти на запитання, які стосуються компетенції саме посади заступника.

"Задавали питання щодо напрямку діяльності як заступника, бо всюди написано, що я заступник начальника. Я пояснив у зв'язку з чим чітко не можу дати на них відповідь, а відповідаю поверхнево. Вони сказали, що "нам такі люди не потрібні в поліції" і я сказав їм дякую і вийшов з кабінету" – додав Василь Віконський.

Нагадаємо, сьогодні, 4 вересня, у Львові голова Національної поліції України Сергій Князєв офіційно представив поліції Львівщини нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського.

Тоді ж Сергій Князєв доручив новому очільнику поліції Львівщини вирішити проблему з будівництвом поліцейського офісу на вулиці Стрийській.

Додамо, 23 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наказав звільнити з посади керівника поліції Львівщини Валерія Середу через неналежне виконання роботи. Однак згодом його призначили начальником одного із департаментів Нацполіції у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.