Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Академіка Люльки, 3

google.maps

П'ятниця, 6 вересня 2019, 12:26

У Львові відремонтують будинок на Академіка Люльки за майже 900 тисяч

Академіка Люльки, 3

Виконком Львівської міськради виділив 892 132 грн на невідкладний ремонт аварійного будинку на вул. Академіка А. Люльки.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення про виділення 892 132 грн з резервного фонду міського бюджету Львова для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 3 на вул. Академіка А. Люльки.

Окрім того, міськрада також пропонує передати субвенцію з обласного бюджету на освіту в сумі 136,9 тис. грн у бюджет розвитку на придбання обладнання, а по управлінню соціального захисту – здійснити перерозподіл в сумі 80 тис. грн з одної програми на іншу, за рахунок зменшення видатків на програму соціальної підтримки окремих категорій громадян.

Також Адміністрація міського голови пропонує здійснити перерозподіл з програми промоції на програму проведення загальноміських подій, а також збільшити видатки у зв'язку із заміщенням вакантних посад.

Нагадаємо, 9 серпня Львівська міськрада замовила за 111 тис грн ремонт будинку на вул. Бортнянського, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.