Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Маркіян Мальський

Понеділок, 9 вересня 2019, 11:35

Зі Львова можуть відкрити авіарейс до Китаю

Маркіян Мальський

Львівська ОДА планує відкрити прямий рейс між Львовом та Китаєм.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Cьогодні, 9 вересня, під час зустрічі голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з послом КНР в Україні Ду Веєм, йшлося про можливе відкриття прямого рейсу між Львовом та Китаєм, а також на співпраці області з Китаєм в аграрній сфері, туризмі, альтернативній енергетиці.

"Львівщина має якісну сільськогосподарську продукцію, а у нас є передові технології її обробки. Окрім того, ваша область славиться великою кількістю висококваліфікованих кадрів, тому нам важливо співпрацювати" – підкреслив Ду Вей. 

Як додав Маркіян Мальський, у області – високий рівень безпеки, що є складовою створення сприятливого клімату для ведення бізнесу та надходження інвестицій в регіон.

"Львівщина має сприятливе географічне розташування поруч з кордонами ЄС, є розвинута інфраструктура  та людські ресурси", – наголосив  Мальський.

Зазначимо, сьогодні на Львівщині стартують Дні Китаю. У межах заходу відбудеться бізнес-форум, презентація фотовиставки у Львівському палаці мистецтв та гала-концерт в Оперному театрі.

Нагадаємо, Львівська ОДА також планує спільно з представниками китайської компанії створити сміттєспалювальний завод на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.