Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Білогорща

Вівторок, 10 вересня 2019, 13:04

Реконструкцію лісопарку Білогорща здійснить львівська фірма за майже 12 мільйонів гривень

Білогорща

Львівська міськрада замовила реконструкцію лісопарку "Білогорща" за 11,6 млн грн у фірми зі Львова.

Департамент містобудування Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на реконструкцію лісопарку "Білогорща" (1, 2 черга), які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 2 вересня, участь у ньому взяли корпорація "Комунальник", ТзОВ "Будівельна компанія "Захід Нео Буд" та ТОВ "Інвестиційна компанія Укрбудсервіс", які запропонували здіійснити роботи за 11 649 500 грн, 11 650 000 грн й 11 700 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Будівельна компанія "Захід Нео Буд", а очікувана вартість послуг становила 12 794 132 грн.

 

Як вказано у закупівлі, реконструкція лісопарку, площею 1 070 489 кв.м, ведеться в дві черги.

І черга: прокладання освітлення основної алеї, водопровідної мережі до питтєвих фонтанів, замощення основної алеї, встановлення дитячих майданчиків вздовж неї, озеленення клумб, встановлення питтєвих фонтанів, лавок, вуличних урн, велопарковок, навігаційних стендів.

ІІ черга: прокладання освітлення другорядних стежок та велодоріжки, влаштування спортивного майданчика, майданчика для вигулу собак, скейт-парку, велотреку, пікнікових зон.

Зазначимо, лісопарк "Білогорський" розташований в Залізничному районі, між мікрорайонами Левандівка та Білогорща. Це унікальний природний ландшафтний комплекс, розташований на головному Європейському вододілі з найглибшим у регіоні заляганням покладів торфу (7 метрів). Територія відзначається високим біотичним різноманіттям: 42 видів рослин та 25 видів тварин.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Будівельна компанія "Захід Нео Буд" зареєстрована з 2016 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Керівником фірми є Ярослав Шостак, а власницею – Світлана Шостак.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 30 000 грн.

Нагадаємо, минулого року Львівська міськрада замовила реконструкцію лісопарку Білогорща у ТОВ "Арка-Пік",на що з бюджету Львова виділили понад 6,5 млн грн. Усі роботи із облаштування парку мали завершитися до кінця цього року.

Додамо, 12 червня Львівська ОДА отримала ще один дозвіл на створення заказного заповіднику "Торфовище Білогорща". А у червні цього року в облдержадміністрації запропонували збільшити площу заповідника з 58,8 га до 92 га за рахунок земель Зимноводівської сільської ради Пустомитівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.