Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Вівторок, 10 вересня 2019, 15:25

Оксі Банк запускає мобільний банк для спорту

Оксі Банк

Оксі Банк запускає мобільний Sportbank для шанувальників спорту.

Про це повідомляє видання Мінфін.

ОКСІ Банк запускає сучасний фінансовий інструмент, мобільний банк для шанувальників спорту та спортивних подій – Sportbank.

Метою запровадження Sportbank є забезпечити спортивний стиль життя. Окремо планується програма лояльності в колаборації з кращими спортивними партнерами країни.

У банку зазначають, що основними перевагами є мобільність (банк у смартфоні – операції онлайн 24/7), економія (оформлення та обслуговування картки онлайн), доставка (картку доставляє кур'єр), підтримка, вигода (безкоштовні поповнення та внутрішні перекази), управління (підказки, особистий кабінет), спорткешбек (повернення частини витрачених коштів).

Як зазначається, незабаром мобільний банк sportbank зявиться в Google Play
та App Store.

Нагадаємо, ПАТ "Оксі Банк" – регіональний банк, структура якого  включає головний офіс та 6 відділень (два з них у Львові та по одному в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді)

У січні цього року банк посів 18 місце у рейтингу найнадійніших банків України, а у грудні 2017 року став уповноваженою структурою Нацбанку щодо касових функцій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.