Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 10 вересня 2019, 18:15

10 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 10 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня Верховна Рада схвалила закон про імпічмент президентові, автором якого є президент Володимир Зеленський.

Закон визначає порядок дострокового припинення повноважень президента України у разі усунення з поста в порядку імпічменту, зокрема, процедура імпічменту ініціюватиметься більшістю народних депутатів від конституційного складу парламенту.

Цей закон не підтримали 22 нардепи з Львівщини.

Крім цього українців зацікавило те, що після обміну полоненими між Україною та РФ, генеральний секретар ООН планує використати свій вплив, аби переконати сторони скористатися моментом позитивної динаміки для врегулювання конфлікту.

Ще 8 вересня генсек ООН Антоніу Гутерреш заявив, що обмін полоненими між Україною та Росією може слугувати позитивним кроком задля підвищення довіри між сторонами, розблокування конструктивного діалогу з метою врегулювання конфлікту.

Додамо, 7 вересня відбулося взаємне звільнення Україною і Росією утримуваних осіб у форматі "35 на 35". В Україну повернулися 11 незаконно засуджених у Росії українців і 24 моряки, яких Росія захопила в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- депутати визнали незадовільною роботу першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса та заступника Володимира Гірняка;

- Верховна Рада схвалила у першому читанні закон про дозвіл на прослуховування нардепів, автором якого є президент Володимир Зеленський;

- реконструкцію лісопарку Білогорща здійснить львівська фірма за майже 12 мільйонів гривень;

- депутати Львівської обласної ради перейменували конкурс проектів місцевого розвитку згідно із нормами нового українського правопису.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.