Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Середа, 11 вересня 2019, 09:42

Три райони Львова залишилися без води через аварію на водогоні

ремонтні роботи

Мешканцям Сихова, Франківського та частині Залізничного району до 15:00 год вимкнули подачу води.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні з 4.00 год ранку і до 15.00 год орієнтовно у зв'язку з ремонтними роботами на вулиці Максимовича – Демнянська припинено водопостачання на вулицях: житловий масив Сихів, Максимовича, Броньова, Гашека, Скорини, Стрийська. 47−103, Демнянська, Боднарська, Хуторівка, Червоної Калини, Кавалерідзе, Сихівська, Чукаріна, Морозна, Зубрівська, Довженка, Хоткевича, Стуса, Драгоманова та прилеглі до них.

"На вул. Демнянській є порив. "Львівводоканал" його ліквідовує. Більша частина Сихівського району є без води. Зараз забезпечуємо водовозки на Сихів. Орієнтовний час ліквідації аварії – до 15.00 год. Труба залягає на глибині 4 м, треба викопувати, дивитись. Будемо з’ясовувати, в чому є причина. Франківський район і трохи Залізничного району також постраждали від цієї аварії – нема води, тому ми зараз скеровуємо туди водовозки", – наголосила заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

ЛМКП "Львівводоканал" просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.