Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця А.Лінкольна

google.maps

Середа, 11 вересня 2019, 12:03

Львів'яни знову вимагають створити в Шевченківському районі парк імені Квітки Цісик

вулиця А.Лінкольна

Автор петиції про свторення паркової зони між вулицями Липинського та А. Лінкольна прагне забезпечити ъъ выд незаконних забудов.

5 вересня на порталі е-петицій Роман Борсенко зареєстрував петицію з вимогою створити у Львові парк імені Квітки Цісик на ділянці занедбаного русла Полтви на відстані 2 км від центру, обмеженій вулицями Липинського, Лінкольна, Льняною та Миколайчука.

На думку автора петиції, в місті необхідно створити парк на ділянці приблизною площею 8 га, чітко обмеженій з півдня на північ вул. Липинського та А. Лінкольна, зі сходу на захід – вул. Миколайчука та пішохідною доріжкою вул. Льняної з повною забороною будь-якої забудови цієї ділянки.

"Керівним органам міста вирішити питання щодо 2 приватизованих суміжних ділянок загальною площею приблизно 0,31 га та 1 ділянки комунальної власності площею 0,52 га на цій території шляхом надання рівноцінних, наприклад, між вулицями Полтв'яна та Липинського, розробити та затвердити детальний план парку", – йдеться в тексті петиції.

За словами Борсенка створення паркової зони в цьому місці виправить ситуацію з повною відсутністю парків в густозаселеному перевантаженому транспортом та промисловістю районі та забезпечить появу необхідних тут місць відпочинку містян, дитячих майданчиків, скейт-парку для молоді, а також на численні прохання мешканців майданчику для вигулу собак.

Окрім того, автор петиції пропонує заснувати культурний центр в рамках існуючого проекту Пісенної вулиці Квітки Цісик, який створить додаткову туристичну принаду для величезної кількості шанувальників Квітки Цісик та забезпечить додаткові надходження в бюджет міста.  

Наразі петиція набрала 53 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, вперше Роман Борсенко зареєстрував петицію щодо створення Пісенного парку імені Квітки Цісик між вулицями Липинського та А.Лінкольна 18 червня.

Електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.