Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Хобзей

Середа, 11 вересня 2019, 17:23

Хобзей повертається до галицьких пенатів

Павло Хобзей

Павла Хобзея звільнили з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні, 11 вересня, на своєму засіданні уряд звільнив Павла Хобзея з посади першого заступника міністра освіти і науки України, призначивши на цю посаду керівника громадської організації "Українська науково-дослідна фундація" та радника міністра освіти і науки України на громадських засадах у 2014-2016 роках Юрія Полюховича.

Зазначимо, Павло Хобзей був заступником міністра освіти і науки України з жовтня 2015 року. До цього він працював проректором з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету (2010-2015 рр.), заступником директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (2010 рік), начальником головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації (2005-2010 рр.) та директором Львівського регіонального центру тестування (2003–2005 роки).

Нагадаємо, сьогодні екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандрій призначили заступницею міністра освіти і науки України.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром освіти обрали Ганну Новосад. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.