Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Зубач

samopomich.ua

Четвер, 12 вересня 2019, 11:02

Садовий знайшов нову роботу для екс-нардепа Зубача

Любомир Зубач

Андрій Садовий пропонує призначити Любомира Зубача на посаду заступника з містобудування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує на посаду свого заступника з містобудування призначити Любомира Зубача, народного депутата України 8-го скликання й радника міського голови Львова. 

"Любомир Зубач довший час працював в органах місцевого самоврядування, проявив виважену державницьку позицію як депутат Верховної Ради України, був ініціатором та автором низки важливих законопроектів, серед яких – про створення міських агломерацій. Досвід Любомира Зубача буде цінним для розвитку міста Львова, тому я пропонуватиму депутатам погодити його призначення заступником з містобудування", – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Любомир Зубач – юрист, член політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", членом правління ГО "Асоціація медіа-юристів Львівщини" та ГО "Інститут розвитку міста".

Любомир Зубач став нардепом у квітні 2015 року, коли Андрій Мірошник з Самопомочі написав заяву на складання повноважень депутата Верховної ради, на парламентських виборах 21 липня 2019 року він увійшов у першу десятку Самопомочі, однак партія не пройшла до Верховної Ради.

З 2006 до 2015 року Зубач працював у Львівській міській раді радником міського голови, заступником, а також керівником управління "Секретаріат ради".

У 2017 році Любомир Зубач придбав квартиру у Львові, нову іномарку Toyota Avensis та відкрив рахунок у банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.