Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Четвер, 30 травня 2019, 13:40

У першу десятку Самопомочі затесалась п'ятірка метких галичан

Олег Березюк

Самопоміч визначилася із першими 12 кандидатами, які очолять список партії під час парламентських виборів.

Про це повідомляє "Об'єднання "Самопоміч".

Вчора політична партія "Об'єднання "Самопоміч" cформувала рейтинг кандидатів у народні депутати від партії серед лідерів областей, який разом із рейтингом чинних народних депутатів стане основою для фінального виборчого списку партії.

За підсумками голосування у список народних депутатів у Верховній Раді входитимуть: Олег Березюк, Оксана Сироїд, Олег Лаврик, Роман Семенуха, Тетяна Острікова, Любомир Зубач, Тарас Пастух, Руслан Сидорович, Ірина Сисоєнко, Анна Романова, Ігор Діденко, Павло Костенко, Сергій Кіраль.

Нагадаємо, раніше міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі". А 10 травня з партії вийшли нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко. Єгор Соболєв також вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів.

У травні політична партія обрала першим номером "Самопомочі" на вибрах до парламенту від Львівської області депутатку Львівської обласної ради Парасковію Дворянин. Також Парасковію Дворянин і  депутата Львівської міської ради Андрія Шевціва обрали керівниками обласної та міської організації "Самопомочі".

Додамо, на парламентських виборах партія Самопоміч не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.