Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 13 травня 2019, 09:40

Садовий керуватиме Самопоміччю до Другого Пришестя

Андрій Садовий

Міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером Самопомочі.  

Про це повідомила прес-служба Самопомочі.

У суботу, 11 травня, під час партійного з'їзду члени партії затвердили новий склад політичної ради Об'єднання "Самопоміч" та переобрали лідера партії, міського голову Львова Андрія Садового у зв’язку із закінченням попереднього терміну його повноважень.

Членами оновленої політради стали 11 осіб: лідер партії Андрій Садовий та голова виконавчого комітету "Самопомочі" Олег Лаврик, нардепи Олег Березюк, Руслан Сидорович, Роман Семенуха, Оксана Сироїд та Тетяна Острікова, керівники обласних організацій партії Богдан Станіславський, Юрій Акуленко, мер Скадовська Олександр Яковлєв та директор департаменту комунікацій Остап Процик.

"Я не обіцяю вам легкої перемоги. Я обіцяю вам, що я буду чесним і зроблю максимум, буду працювати на всі 100%. Але це має бути спільна робота заради спільної перемоги" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 10 травня з "Самопомочі" вийшли нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко.

Раніше Єгор Соболєв також вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів.

Додамо, Садовий заявив, що депутати "Самопомочі" підтримують призначення інавгурації обраного президента Володимира Зеленського на 19 травня.  

Зазначимо, на парламентських виборах партія Самопоміч не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.