Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Шевців

Понеділок, 20 травня 2019, 10:04

Шевців і Дворянин залишаться керувати львівською Самопоміччю

Андрій Шевців

Парасковію Дворянин і Андрія Шевціва обрали керівниками обласної та міської організації "Самопомочі".

Про це повідомляє "Об'єднання "Самопоміч" на своїй сторінці у Фейсбуці.

У суботу, 18 травня, на зборах Львівська обласна та міська організації політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" обрали своїх керівників.

Зокрема, обласну організацію партії втретє очолила депутат Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, а міську – депутат Львівської міської ради Андрій Шевців.

Нагадаємо, нещодавно міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі". А 10 травня з партії вийшли нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко.

Раніше Єгор Соболєв також вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів.

Додамо, на парламентських виборах партія Самопоміч не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

Додамо, Парасковія Дворянин була директором з інформаційних проектів ПрАТ "ТРК Люкс". На місцевих виборах у 2015 році, згідно з виборчим списком політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", була першим номером до Львівської обласної ради. 

Андрій Шевців, радник міського голови Львова апарату виконкому Львівської міської ради, працював у ЛМКП "Львівтеплоенерго", опісля перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради та був співкоординатором львівського Євромайдану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.