Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ArtSale

facebook.com

П'ятниця, 13 вересня 2019, 11:00

У Львові стартує мистецький проект ArtSale

ArtSale

У суботу у місті відбудеться мистецький проект ArtSale

Про це повідомляють організатори проекту.

Завтра, 14 вересня,у Львові на вул. Петрушевича,3 з 15:00 до 23:00 год триватиме ArtSale – мистецький проект, спрямований на пошук, підтримку та популяризацію сучасних молодих українських митців, які працюють в галузі графіки, живопису, фотографії.

Ідея виникла створити звичну для всіх барахолку, проте, не з вживаними побутовими речами, а саме з мистецькими творами.

"Перший сейл відбувся в червні і налічував понад 40 учасників, переважно місцевих, за попереднім open call, без жодного відбору, обмежень, реєстрацій і внесків, єдина умова — вартість не більше 1 тис грн за роботу. Подія відбувалась в центрі міста у затишному дворику під музичний супровід локальних діджеїв та зібрала близько 200 відвідувачів" – розповіли організатори події.

Другий Art Sale відбудеться у цю суботу й у ньому братимуть участь 25  учасників. Також цього разу організатори залучили до проекту митців з різних куточків України і з-за кордону: Запоріжжя, Луцьку, Києва, Ужгорода, Хмельницького, Берліну (Німеччина).

Вхід на подію вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.