Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

povaha.org.ua

П'ятниця, 13 вересня 2019, 14:06

Верещук анонсувала місцеві вибори у квітні наступного року

Ірина Верещук

Місцеві вибори в Україні пройдуть навесні 2020 року, у квітні.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомила представник уряду у Верховній раді, народна депутатка від Слуги народу Ірина Верещук.

"Вони і так повинні бути за планом в 2020 році. Але вони можливо будуть раніше – у квітні. Це швидше всього, коли можна провести", – заявила Ірина Верещук.

За її словами, місцеві вибори неможливо провести до нового року через необхідність внесення змін до законодавства.

"Я даю майже 100 відсоткову гарантію, що ми не встигнемо до нового року адже ми повинні провести зміни в Конституцію. Якщо ви розумієте, це два засідання сесії. Мова йде не тільки про вибори. Йдеться про повний перелік законопроектів. Окреме завдання – закон про столицю", – додала Верещук.

Нагадаємо, у вересні призначив народну депутатку від Слуги народу Ірину Верещук представницею уряду у Верховній Раді України.

Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доцент кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладає у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.