Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Пекарська, 95

google.com.ua

Вівторок, 24 вересня 2019, 15:20

На вулиці Пекарській за два мільйони гривень продають комунальне приміщення

вул. Пекарська, 95

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Пекарська, 95 за 2,4 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення другого поверху на вул. Пекарська, 95 у Львові, загальною площею 274,6 кв.м.

Аукціон стартує 8 жовтня, а початкова вартість приміщення становить 2 408 160 грн. 

Двоповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, кафе-бари, відділення банків, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Mузей-заповідник "Личаківський цвинтар", Марсове поле, 1-й міський клінічний пологовий будинок, Личаківська районна адміністрація, Музей підков, школа, дитячий садочок.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська міськрада дозволила розширити за рахунок надбудови приміщення на вулиці Пекарській, 57-Б під кафе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.