Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Сінатра"

objor.com

Вівторок, 17 вересня 2019, 11:00

Кількість постраждалих, які отруїлися в ресторані Сінатра, збільшилася до 7 осіб

ресторан "Сінатра"

До лікарні потрапили 7 осіб, які харчувались у львівському ресторані Сінатра, відтак поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє департамент з питань охорони здоров'я Львівської ОДА.

Зазначимо, 15-16 вересня у інфекційне відділення КНП "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" госпіталізували 7 людей із симтомами гострого ентероколіту. Усі вони харчувалися у ресторані "Сінатра", що на вул.Кульпарківська, 230 у Львові. 

Станом на 09:00 год ранку всі постраждалі перебувають у лікарні в стані середньої важкості. 

Як повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області, усі постраждалі святкували весілля у ресторані. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше до лікарні потрапили 12 осіб, які харчувались в ресторані "Фазенда" у Яворівському районі, також госпіталізували відвідувачів ресторану "Княжий двір", що у селі Сокільники Пустомитівського району, – поліція відкрила кримінальне провадження.

Крім цього, на поминках в Турківському районі отруїлися 10 людей та на весіллі в кафе "Хутір", що у Золочеві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.