Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Кардашевський

facebook.com

Середа, 18 вересня 2019, 11:56

У Львові помер тренер спортклубу Золотий Лев Юрій Кардашевський

Юрій Кардашевський

Вчора помер екс-депутат Львівської міської ради та тренер спортивного клубу Золотий Лев Юрій Кардашевський.

Вчора у Львові помер депутат Львівської міської ради 5 скликання від БЮТ (2006-2010 рр.), тренер спортивного клубу "Золотий Лев" Юрій Кардашевський після тривалої боротьби зі хворобою.

Сьогодні о 20:00 год відбудеться парастас на вул. Личаківська 175, а завтра, 19 вересня, його поховають у селі Борщовичі Пустомитівського району.

Зазначимо, Юрій Кардашевський спортивну тренерську діяльність розпочав з 1989 року у палаці спорту "Трудові резерви", а у 1991-1992 роках був тренером з кік-боксингу спортивного клубу "Карпати" НВО "Електрон", очолив команду збірної області, з якою представляв Львівщину на змаганнях усіх рівнів.

У 1998 році він очолив Львівську молодіжну асоціацію кікбоксінгу та започаткував щорічний комплекс акцій під гаслом "Бойові мистецтва проти дитячої та молодіжної злочинності та наркоманії".

У 2003-2004 роках Кардашевський був керівником команди міні-футболу "Золотий Лев", яка на кубку світу серед поліцейських команд у 2003 році виборола 3 місце, а у 2004 році стала чемпіоном світу серед членів Internetional Police Asociation.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.