Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 19 вересня 2019, 16:18

Садового зобов'язали закуповувати громадський транспорт з кондиціонерами

львівські маршрутки

Львівські депутати підтримали електронну петицію про заборону закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів.  

Сьогодні, 19 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію з вимогою заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів.

"За" проголосували 36 депутатів.

Ще 25 червня, на порталі е-петицій Андрій Маринюк зареєстрував петицію з вимогою заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів, яка менш ніж за добу набрала необхідні 500 підписів, відтак міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

За словами автора петиції кондиціонування в громадському транспорті потрібно не лише для комфорту пасажирів, але й для збереження їхнього здоров'я.

"Львівські автобуси та маршрутки перетворились на справжнє пекло. Постійні скарги пасажирів на те, що комусь немає чим дихати, а комусь дує, а також жахливі запахи від розпарених людських тіл в переповнених трамваях, тролейбусах чи автобусах зробили неможливим пересування львів'ян та гостей міста в громадському транспорті" – йдеться у тексті петиції. 

Крім цього, автор петиції пропонував знизити вартість проїзду у громадському транспортуі, в якому відсутнє опалення в зимовий період чи кондиціонування в літній. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.