Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда одягу

Понеділок, 23 вересня 2019, 15:07

У Краковці прикордонники вилучили 18 тонн контрабандного одягу

контрабанда одягу

Контрабандист намагався перевезти більше вантажу, ніж зазначив у декларації, а також неправдиво вказав відправника та одержувача товару.

Про це повідомляє Головне управління ДФС у Львівській області.

У пункті пропуску "Краковець" затримали автомобіль DAF, який їхав з Польщі. У напівпричепі прикордонники виявили 18 тонн одягу: жіночі куртки та светри. Вага багажу була на 2,5 тонни більшою від задекларованої. Контрабандист стверджував, що зайвих кілограмів додала поліетиленова упаковка. 

Відповідно до супровідних документів, відправником товару мала б бути фірма в Об'єднаних Арабських Еміратах, а одержувачем – підприємство у Запорізькій області. Прикордонники встановили, що ці дані неправдиві. 

Наразі весь товар вилучили. Його вартість встановлять додатково. Справу скерували до суду, згідно з ст. 483 ч.1 Митного кодексу України. 

Нагадаємо, нещодавно працівники Львівської ДФС вилучили 140 пар фірмового спортивного взуття NIKE на пункті пропуску «Шегині – Медика». 

Їх намагались перевезти через кордон мешканці Івано-Франківської та Чернівецької областей. Вартість кросівок становить близько 270 тис. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.